Poslovni hoteli u Zagrebu

Hotel Westin Zagreb

Westin Hotel u Zagrebu vrhunski je hotel smješten u centru Zagreba idealan za goste koji traže jedinstvenu uslugu svojstvenu hotelu s pet zvjezdica. Hotel je svojom profesionalnošću, vrhunskom uslugom i sluhom za potrebe poslovnog gosta zaslužio reputaciju omiljenog odredišta domaćih i međunarodnih gostiju. Vrhunski opremljene hotelske sobe, garaža, vanjski parking, poslovni i wellness centar kao i posluga u sobu, concierge, pranje rublja i čuvanje djece samo su dio ponude Westin Hotela u Zagrebu.

Page top

Sheraton Zagreb Hotel

Sheraton Hotel u Zagrebu je zbog svoje lokacije u samom centru Zagreba idealna destinacija za poslovna kao i za privatna putovanja, a blizina poslovnog dijela grada i državne uprave s kojima je odlično prometno povezan ovaj zagrebački hotel čini izvrsnim odabirom za poslovne ljude. Gost Sheraton Hotela u Zagrebu može birati između 306 prostranih i odlično opremljenih hotelskih soba i apartmana, dva restorana, dva bara, wellness centra i centra za uljepšavanje te čak 17 funkcionalnih, modernih i vrhunski opremljenih kongresno-banketnih dvorana.

Page top

Panorama Zagreb Hotel

Panorama Zagreb Hotel smješten je u staroj gradskoj četvrti koja je postala jedno od poslovnih središta grada. Lokacija hotela, sobe, njegov poslovni centar te devet moderno uređenih i tehnički opremljenih konferencijskih dvorana i salona čine Four Points Panorama Hotel u Zagrebu idealnim hotelom za poslovne ljude, a neposredna blizina sportskih dvorana s bazenom, usluga čuvanja djece te organizacija izleta i razgledavanja Zagreba gostu Hotela Panorama pruža nezaboravan odmor i opuštanje.

Posebna ponuda hotela

  • Rezervirajte dvije noći u našem hotelu i dobiti ćete 20% popusta!

    Rezervirajte tri noći u našem hotelu i dobiti ćete 30% popusta!
    Rezerviraj

Page top

Hotel International

International Hotel u Zagrebu novouređeni je moderni hotel u poslovnoj zoni Zagreba, odlično povezan s obližnjim gradskim centrom. Omiljeno odredište poslovnih gostiju, International Hotel u Zagrebu nudi smještaj u 205 elegantno i moderno uređenih hotelskih soba posebno prilagođenih njihovim potrebama, dok su klimatizirane dvorane hotela idealno mjesto za organizaciju konferencija i seminara. Luksuzni apartmani na desetom katu zagrebačkog Hotela International zadovoljit će i najzahtjevnije goste te im pružiti vrhunske uvjete za rad, odmor i opuštanje.

Page top